Vrienden van TV Carolus

 

De sponsorcommissie van TV Carolus wil de mogelijkheid bieden aan mensen om iets meer te betekenen voor de tennisvereniging. Dat kan door aanmelding voor allerlei soorten vrijwilligerswerk binnen de vereniging, maar juist de “vrije tijd-factor” is een probleem voor velen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om voor een bedrag van €100 per jaar toe te treden tot de 'Vrienden van TV Carolus'.

De volgende Vrienden steunen onze club:

Finanz4U Hypotheken & Verzekeren, Eindhoven
Finn DG BV
Giebels Bouwservice, Helmond
Lima Food, Helmond

 

Wat krijgt u er als vriend voor terug?

Uw extra steun aan TV Carolus is natuurlijk de belangrijkste reden om vriend te worden. Dit bestaat - indien gewenst - uit een naamvermelding op het narrowcasting-systeem in het clubhuis (naamweergave op het scherm), een vermelding op sponsorbord en op onze website. Daarnaast wordt u uitgenodigd voor netwerkbijeenkomsten en events. 

Hiervoor tekent u een driejarig contract (na 3 jaar, stilzwijgende verlenging steeds per jaar bet. termijn 14 dagen) en vragen wij u om een recent logo aan te leveren (s.v.p. formaat tussen 100kB en de 1MB). Alvast hartelijk dank voor de steun aan onze vereniging!

 

Vriend van TV Carolus worden?

Enthousiast over onze Vrienden van TV Carolus? Vul dan het aanvraagformulier in of neem contact met ons op via [email protected]

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0492 547 041 (clubhuis)

TV Carolus

Sint Antoniusweg 10
5706 LW Helmond

KVK-nummer

40235681