Bespeelbaarheid banen

 

Wanneer onze park gesloten is als gevolg van weersomstandigheden, komt er zo snel mogelijk een bericht op onze website, de clubApp en onze Facebook-pagina. We delen graag onderstaande richtlijnen over onze banen.

 

Sneew

Bij sneeuw zijn onze tennisbanen niet bespeelbaar. De gevallen sneeuw moet op natuurlijke wijze verdwijnen.

Wanneer je de banen betreedt met sneeuw erop, wordt het ijs en duurt het alleen maar langer voordat de tennisbanen sneeuwvrij zijn. Sneeuw mag niet handmatig verwijderd worden. Dit omdat de banen dan beschadigen.

 

IJzel

Bij ijzel kunnen onze banen niet worden gebruikt.

 

Vorst

Tijdens de vorstperiode zelf kan er op onze banen tot -20 graden Celsius probleemloos worden gespeeld. Wel worden de banen natuurlijk iets harder.

 

Opdooi

Bij opdooi kan er niet worden gespeeld, omdat er water op de baan komt en het gravel papperig wordt. Als de banen volledig ontdooien verdwijnt het water door de drainage en kan er daarna weer gespeeld worden. Zolang het water niet weg is, is de baan nog niet volledig ontdooid.

 

Regen

Bij regen zijn de banen bespeelbaar, tenzij er plassen op de baan onstaan. Wanneer de regen stopt zijn de banen normaal gesproken redelijk snel weer bespeelbaar. Nadat het geregend heeft dienen de banen ook gesleept te worden!

 

Eigen risico

Elke speler is zelf verantwoordelijk om wel of niet op de banen te spelen. De vereniging of stichting is niet aansprakelijk bij ongevallen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0492 547 041 (clubhuis)

TV Carolus

Sint Antoniusweg 10
5706 LW Helmond

KVK-nummer

40235681