Jeugdlidmaatschap t/m 12 jaar

 

Wil jij gaan tennissen?

 

Dan ben je bij TV Carolus aan het juiste adres. We zijn de grootste en leukste tennisvereniging van Helmond, maar ook tennisvereniging van het jaar 2016, uitgeroepen door de KNLTB. We hebben zo'n 300 jeugdleden en we werken met het KNLTB Tenniskids-programma voor kinderen t/m 12 jaar.

Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leer je razendsnel tennis. Je gaat trainen en competitie spelen op zondag in een team met leeftijdsgenootjes. Zo maak je snel nieuwe vrienden. Bij Tenniskids draait het om plezier en samenspel. Naast tennis zijn er gezellige activiteiten en events waaraan je mee kunt doen.

 

Enthousiast!? Meld je aan voor proeflessen!

Speciaal voor kids t/m 12 jaar bestaat er de mogelijk om proeflessen te volgen. De kosten voor 3 lessen zijn €20,-. Na de proeflessen beslis je of je lid wordt. Meld je vrijblijvend aan via onderstaand formulier, dan ontvang je bericht van ons en wordt in overleg met onze trainers van Hunting & De Jager bepaald bij welke groep je de proeflessen kan volgen!

Ben je na de proeflessen nog enthousiast? Dan kan je je aanmelden voor lidmaatschap bij TV Carolus & aanmelden voor tennistraining van Hunting & De Jager. Je dient na je proeflessen dan dus 2 inschrijvingen te doen, hierover volgt na de proeflessen meer informatie.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0492 547 041 (clubhuis)

TV Carolus

Sint Antoniusweg 10
5706 LW Helmond

KVK-nummer

40235681