Gebruik van de KNLTB Club App

Hoe kan je banen reserveren?

Banen reserveren kan je doen door gebruik te maken van de KNLTB Club App. Deze app is te downloaden via de appstore of play store. Hieronder zie je een stappenplan over hoe je banen kan reserveren.

Stap 1 Download de Clubapp
Ga naar de appstore of play store om de gratis KNLTB ClubApp te downloaden en te installeren.


Stap 2 Log in bij TV Carolus
Wanneer je de clubapp opent, kom je direct op een scherm waarbij je de club kan kiezen. Zoek naar TV Carolus en klik deze aan.


Stap 3 Vraag je wachtwoord aan
Na het kiezen van de vereniging, kan je inloggen. Indien je nog geen wachtwoord hebt of je bent deze vergeten, klik dan op "Nieuw wachtwoord aanmaken?"
Wanneer je lid bent geworden bij TV Carolus, heb je een clublidnummer ontvangen en mogelijk ook een bondsnummer. Eén van deze twee nummers heb je nodig om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Zoek de introductiemail op, als je geen van deze twee nummers weet! Indien je deze niet meer kan vinden, mail dan naar [email protected]. Vul het bondsnummer / clublidnummer in en druk op "Nieuw wachtwoord aanmaken?". Je ontvangt dan een link op je emailadres om (opnieuw) een wachtwoord aan te maken.


Stap 4 Log in
Wanneer je een clublidnummer / bondsnummer hebt én een wachtwoord, kan je inloggen in de clubapp. Je komt dírect op het tabje 'Spelen' uit waar je banen kan reserveren.

Stap 5 Selecteer dag, baan en tijd
Zoek de baan die je wilt reserveren op de dag dat je wilt. Je kan tot 2 dagen van te voren reserveren. Er zijn minimaal 2 personen per baanreservering nodig.
De dag kan je veranderen middels de knop rechtsbovenin het scherm. Klik op het 'plusje' om een baan te reserveren (zie punt 1 bij het plaatje).

Stap 6 Spelers toevoegen
Na het selecteren van het betreffende tijdsslot bij de betreffende baan, moet je leden toevoegen. Je kan heel eenvoudig alle leden die aangemeld zijn bij TV Carolus, zoeken op naam en toevoegen (volg punt 2 t/m 5 in het plaatje). Je bevestigd middels de knop 'Reserveren' en krijgt dan de melding 'Baan succesvol gereserveerd' (punt 6 en 7 in het plaatje). Alle toegevoegde spelers ontvangen hier ook een bevestigingsemail van in hun inbox.

Baan reservering wijzigen of annuleren?
Het kan natuurlijk voorkomen dat je onverhoopt toch niet kan. Je bent verplicht om de baan dan te annuleren zodat deze baan weer kan worden gereserveerd door andere clubgenoten.
Je kan dit doen door in te loggen in de clubapp, te klikken op jouw reservering en daarna te klikken op 'Bekijk details'. Hierna kan je de baanreservering wijzigen óf annuleren. Ook van de wijzigingen of annuleringen worden bevestigingsemails verzonden naar alle spelers.


 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0492 547 041 (clubhuis)

TV Carolus

Sint Antoniusweg 10
5706 LW Helmond

KVK-nummer

40235681