Seniorentraining

 

Tennistraining bij TV Carolus

Voor seniorenleden van TV Carolus bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan tennistraining. Er zijn 2 lesperiodes per jaar met lessen van 60 minuten. Er start een lesperiode rondom maart (voorjaar/zomer) en een rondom september (najaar/winter). Senior-leden ontvangen via e-mail de mogelijkheid om zich voor deze training in te schrijven.

De tennistraining bij TV Carolus wordt verzorgd door de enthousiaste tennisleraren van Hunting & De Jager Tennis: Peter-Paul Stolk en Denis Pront.

  • Aan- en afmelden voor de trainingen loopt via Hunting & De Jager Tennis. via deze inschrijfsite. Hunting & De Jager Tennis brengen extra kosten in rekening voor de trainingen, naast het lidmaatschap bij TV Carolus. Meld jij je voor de eerste keer aan bij Hunting & De Jager Tennis? Dan dien je op de inschrijfsite een account aan te maken.
  • Aan- of afmelden voor het lidmaatschap loopt via TV Carolus.
  • Een lescyclus heeft 18 lessen, waarvan 16 gegarandeerd zijn. 2 lessen kunnen dus eventueel door weersomstandigheden uitvallen, vanaf de 3de uitgevallen les wordt er ingehaald.
  • LET OP: er kan alleen training worden gevolgd wanneer je lid bent van TV Carolus. Ben je nog géén lid? Dan dien je eerst lid te worden bij TV Carolus. Het is mogelijk dat er een wachtlijst is voor lidmaatschap. Wanneer je op de wachtlijst staat, kan je nog géén training volgen. Wanneer je wachtlijstplek is omgezet naar lidmaatschap, kan je instromen bij de trainingen.

 

Informatie tennistraining

Voor nadere informatie over de trainingen verwijzen we je graag naar de website van Hunting & De Jager Tennis. Daarnaast kun je voor vragen over trainingen tevens contact opnemen met onze trainers via e-mail: [email protected]

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0492 547 041 (clubhuis)

TV Carolus

Sint Antoniusweg 10
5706 LW Helmond

KVK-nummer

40235681