TV Carolus

 

Een actieve tennisclub!

 

Dát is TV Carolus. Bij ons staat de plezier in de beleving van de sport centraal en vinden we het belangrijk dat de gezelligheid en sportiviteit hand in hand gaat. Lekker tennissen met sportieve tennismaatjes!

 

Weten wat dat allemaal inhoudt?

Onze activiteiten lichten we toe via de link. Van laddercompetitie tot clubkampioenschappen, de dinsdagavond toss en de grijze golf. Lees snel meer!

 

 

Wie we zijn? 

Onze historie gaat al even terug. Al vanaf '75 zijn we actief, echter zijn we in al die jaren gegroeid naar een modern tennispark met veel faciliteiten. 

We streven naar zo breed mogelijke beschikbaarheid van de tennissport, waarbij de banen vaak open moeten zijn. Ook de gezelligheid mag niet ontbreken en een actief clubhuis hoort hier bij. Weten wanneer we geopend zijn? Lees het hier: 

 

 

Ons beleid

Wil je alles weten over onze kernwaarden of het gezondheidsbeleid? Lees dan verder via de hyperlink of via het menu boven aan de pagina. 

 

Inloggen

Door in te loggen in 'Mijn TV Carolus' heb je toegang tot je eigen informatie, je eigen profiel, baanreserveringen en zijn er extra pagina's (achter login) zichtbaar in de menustructuur van de website. 

Binnen TV Carolus zijn vele commissies actief. Wil je één van de commissieleden willen benaderen of in contact komen met het bestuur? Log in en bekijk de 'Wie is wie' pagina met daarin handige contactinformatie. 

 

 

disclaimer / privacy policy / statuten / declaraties

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0492 547 041 (clubhuis)

TV Carolus

Sint Antoniusweg 10
5706 LW Helmond

KVK-nummer

40235681