De trainers

Johan Wannemakers (L) en Tom Donkers (R)

 

Tennistrainingen door TopServe

 

De tennistraining bij TV Carolus wordt verzorgd door twee enthousiaste tennisleraren van TopServe: Johan Wannemakers en Tom Donkers. Aan- en afmelden voor de trainingen doe je bij de TopServe, maar de aan- of afmelding voor je lidmaatschap loopt via TV Carolus. TopServe brengt extra kosten in rekening voor de trainingen, naast het lidmaatschap bij TV Carolus.

 

 

De trainers

 

Johan Wannemakers 

‘Geboren op 10 februari 1977, getrouwd met Patricia en de trotse vader van twee kinderen. Ik heb mijn trainer A en B gehaald in 1998 op het CIOS in Sittard. Van daaruit heb ik één jaar bij verschillende verenigingen in Weert gewerkt en vervolgens ben ik in 1999 begonnen met werken bij ELTV in Eindhoven (tot 2003) en van 1999-2008 bij de TC de Lissevoort in Nuenen. Toen in 2008 de mogelijkheid kwam om bij TV Carolus en 't Trambaantje te starten als hoofdtrainer, ben ik dit vol overgave gaan doen. Vanaf 2011 werk ik fulltime bij TV Carolus.

Om goed op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op tennisgebied heb ik verschillende cursussen gevolgd:

Rolstoeltennis;
Tenniskids 1 en 2;
Fysiek in tennis en voetenwerk.

Zelf speel ik al vanaf 4 jaar en mijn speelsterkte in 2017 is 3-2. Momenteel speel ik competitie bij TV Carolus in de hoofdklasse op zaterdag heren. In de tijd dat ik nog veel speelde, heb ik eredivisie heren op zaterdag en zondag 2e klasse gespeeld. Mijn hobby’s zijn: alles wat met sport te maken heeft maar vooral skiën en golf.’

E-mail: [email protected]

 

Tom Donkers

‘Ik ben Tom Donkers, geboren (in 1982) en getogen in Helmond, getrouwd met Susan en ik heb twee kinderen; Maxe en Fer. Ik woon in het prachtige dorp Bakel en ben al ruim 15 jaar tennisleraar. Mijn speelsterkte is nu 4-4. In het jaar 2004 behaalde ik mijn Tennisleraar A opleiding en in 2019 mijn Tennisleraar B opleiding. In 2004 ben ik begonnen bij tv Sla Raak in Oisterwijk In 2005 haalde ik ook mijn Tenniskids 1 diploma.

In 2007 belde Johan Wannemakers mij op. Hij vroeg of ik zijn plaats in wilde nemen bij TV Lissevoort, want hij ging naar een "clubje" in Helmond. Carolus of zoiets. Ik greep deze kans aan en werd dus trainer van Lissevoort. Ook hier heb ik maar 2 jaar gewerkt, want ik kreeg de kans om bij de Sprenk Bakel aan de slag te gaan. Dit leek me kei gaaf, dus ook deze uitdaging ben ik aangegaan. Na 6 jaar de Sprenk koos ik voor Marell Sports, voor deze baas heb ik op 8 verschillende clubs les mogen geven.

Sinds 5 jaar sta ik nu les te geven op Carolus. Eerst 3 dagen, toen 4, toen 5 en yes nu 6 dagen. Ik ben superblij dat ik op deze club les mag geven. Ik heb kei gave mensen ontmoet de laatste jaren en ben blij dat ik een onderdeel van tv Carolus ben. 

Naast tennisleraar zijn, vind ik het leuk toernooien en andere tennisactiviteiten te organiseren. Mijn grote hobby is voetbal (PSV) en ik hou van ‘tonproaten’. 

E-mail: [email protected] 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0492 547 041 (clubhuis)

TV Carolus

Sint Antoniusweg 10
5706 LW Helmond

KVK-nummer

40235681