Tennisles Helmond

 

 

Tennistrainingen door Hunting & De Jager Tennis

 

De tennistraining bij TV Carolus wordt verzorgd door twee enthousiaste tennisleraren van Hunting & De Jager Tennis: Peter-Paul Stolk en Veronne Timmermans. Aan- en afmelden voor de trainingen doe je bij de Hunting & De Jager Tennis, maar de aan- of afmelding voor je lidmaatschap loopt via TV Carolus. Hunting & De Jager Tennis brengen extra kosten in rekening voor de trainingen, naast het lidmaatschap bij TV Carolus.

 

 

De trainers

 

Peter-Paul Stolk 

Hoi allemaal,  
Graag stel ik mij even voor aan jullie. Mijn naam is Peter-Paul Stolk (41) en zal vanaf komend seizoen jullie trainer zijn bij TV Carolus. Samen met mijn vrouw en dochtertje van 4 ben ik woonachtig in Mierlo. Als jeugdspeler heb ik mijn tennisopleiding genoten bij de KNLTB en later bij Henk van Hulst te Valkenswaard. Een aantal jaar geleden heb ik mijn nette pak ingeruild voor een trainingspak en ben ik alleen nog maar tennisles gaan geven, voor zowel Remi de Jager (LTC Uden) als voor Lilian Hunting (MTV Mierlo).  

Samen met het team heb ik enorm veel zin in het komende seizoen en kijk er naar uit om op het prachtige park les te mogen geven.  

Tot snel op de baan!  

 

 

Veronne Timmermans

 Hoi allemaal,  

Voordat het seizoen begint, wil ik me graag even voorstellen. Mijn naam is Veronne Timmermans, ik ben 24 jaar en woon in Mierlo. Ik tennis al sinds ik 6 jaar ben. Natuurlijk vind ik het spel fantastisch, maar wat ik vooral ook heel leuk vind aan tennis, is het contact met mensen op en naast de baan.  Naast trainen en competitie spelen bij MTV, help ik ook al jaren met het organiseren van verschillende evenementen en ben ik de toernooileider van het Mierlose Open Jeugdtoernooi. Ik kan wel zeggen dat de tennisbaan mijn tweede thuis is. Sinds een aantal jaar gaf ik naast mijn studie (Fontys Sporthogeschool ALO) tennisles voor tennisopleiding Lilian Hunting. Nu ik afgestudeerd ben kan ik echt fulltime beginnen met mijn passie voor het lesgeven.  

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en les te mogen geven op het mooie T.V. Carolus.  

Tot dan! 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0492 547 041 (clubhuis)

TV Carolus

Sint Antoniusweg 10
5706 LW Helmond

KVK-nummer

40235681