Ons sportpark

 

Openingstijden

 

Weten wanneer je terecht kunt op een van de banen of wanneer je gebruik kunt maken van de horeca-faciliteiten in het clubhuis? Lees het via onderstaande button: 

 

 

Faciliteiten sportpark

 

De tien tennisbanen op ons sportterrein zijn allen in topconditie! Je speelt bij ons op een zogeheten 'match-clay' ondergrond. Dit is een speciale gravelbaan die het gehele jaar bespeelbaar is. Nadat je gebruik gemaakt hebt van de banen dien je met de sleepmatten de baan even te vegen, zodat een ieder gebruik kan maken van een baan die er perfect bij ligt! Lees alles over onze faciliteiten via de onderstaande button: 

 

 

Horeca clubhuis

 

Trots zijn we op het feit dat we een professionele ondernemer actief hebben in de horeca van het clubhuis. Dit betekent dat leden niet ingepland worden om bardiensten te draaien en dat we bekend staan om de beste koffie van Brandevoort! Lees via onderstaande button meer over de horeca in het clubhuis.

 

 

Bespeelbaarheid banen

 

Tennissen in weer en wind! Dat is het ideale scenario. Toch zijn er mogelijk situaties waarop de bespeelbaarheid van de banen moeilijker wordt. Lees via onderstaande button alles over de bespeelbaarheid bij de diverse weersomstandigheden. 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0492 547 041 (clubhuis)

TV Carolus

Sint Antoniusweg 10
5706 LW Helmond

KVK-nummer

40235681