Activiteiten

 

Training

 

Natuurlijk is het mogelijk om deel te nemen aan trainingen bij TV Carolus. De trainingen worden gegeven door Hunting & De Jager, Peter-Paul Stolk is onze hoofdtrainer. Voor senioren zijn er twee lesperiodes per jaar met lessen van een uur. Er start één lesperiode rondom maart en één rondom september. Voor junioren is er één lesperiode per jaar die start in september en loopt tot mei.

 

Leden ontvangen via e-mail een formulier om zich voor deze training in te schrijven. Als je niet wilt wachten op de start van de volgende lesperiode, informeer dan bij onze hoofdtrainer Peter-Paul Stolk naar de mogelijkheden via [email protected].

 

Competitie

 

Veel leden spelen graag competitie wat blijkt uit de grote toename van het aantal teams dat inschrijft voor de KNLTB-competities. Vanuit onze kernwaarde ‘Tennis voor iedereen’ vinden we het belangrijk om ieder lid de mogelijkheid te bieden om competitie te spelen. Mochten er meer teams inschrijven dan dat er plek is dan overleggen we vooraf met de teams voor herplaatsing op andere dagen. Er wordt nog beleid gemaakt over de situatie als herplaatsing niet mogelijk is. 

 

 

Tennisladders - Single, Dubbel en Ouder-Kind

 

Doe mee aan de Tennisladder, deze is mogelijk in de varianten Single, Dubbel of Ouder-Kind!

  • Elke 2 weken regelen wij een leuke wedstrijd voor je.
  • Je kiest zelf op welke dagen je graag speelt.
  • Je wordt ingedeeld op jouw speelniveau.
  • Je wisselt van plek als je wint van iemand die hoger staat.
  • Wedstrijden duren 45 minuten
    • De wedstrijd ligt vast.
    • Baan moet gereserveerd zijn in het afhangsysteem.

Speel je ook mee? Je hoeft alleen je niveau op te geven en welke dagen je graag speelt. Aanmelden gaat via de link http://clubladder.nl/tvcarolus. Of download de gratis app: ‘clubladder’ van sportconnexions voor IOS en Android. Vragen kun je stellen aan Bjorn Bon via: [email protected].

 

 

 

 

Clubkampioenschap en Open Toernooi

 

TV Carolus organiseert zowel single- als dubbelclubkampioenschappen, wat onderdeel uitmaakt van de trainingen. Daarnaast organiseert TV Carolus een keer per jaar een Open Toernooi waar iedereen die lid is van de KNLTB aan kan deelnemen. Veel tennisverenigingen in de directe omgeving  organiseren zo’n Open Toernooi waar je als lid van TV Carolus dus aan deel kunt nemen. Op www.toernooi.nl vind je meer informatie en kun je jezelf inschrijven.

Ook voor de jeugd zijn er clubkampioenschappen en een open toernooi in de zomer. Veel tennisverenigingen in de directe omgeving organiseren open toernooien waar je aan mee kunt doen. Op www.toernooi.nl  vind je meer informatie en kun je jezelf inschrijven.

 

 

Jeugd


Voor de jeugd zijn er veel verschillende activiteiten. Via de mail word je hiervan op de hoogte gehouden. Voorbeelden zijn pietentennis, bowlen, halloween-event, ouder-kindtoernooi, ouder-kind ladder etc. Heb je nog vragen of suggesties? Mail naar: [email protected].

 

Overige terugkerende activiteiten

 

Naast de clubkampioenschappen, interne ladder en het Open Toernooi zijn er nog meer activiteiten die worden georganiseerd:

 

Dinsdagavond tossavond

Elke dinsdagavond is er vanaf 19.00 uur een tossavond. Op die avond is dus iedereen van harte welkom! Je hoeft niet met een tennispartner te komen, omdat er partijtjes in mixed/dubbel aan de hand van je ledenpas worden ingedeeld. Deze partijen duren 30 minuten. De toss is hiermee een goede gelegenheid om ook eens met anderen te tennissen en snel andere leden te leren kennen.  

 

Grijze Golf

Elke maandag, woensdag en vrijdagochtend van 10:00- 12:00 uur is er de Grijze Golf. Ook hier hoef je niet met een partner te komen, partijtjes in mixed/dubbel van ongeveer een half uur worden dan middels de ledenpasjes geregeld. Grijs hoef je niet per se te zijn, maar de leeftijd van de deelnemers is ongeveer 55+.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0492 547 041 (clubhuis)

TV Carolus

Sint Antoniusweg 10
5706 LW Helmond

KVK-nummer

40235681