Lid worden

Personal information

KNLTB lidmaatschap

Wat leuk dat je lid wilt worden van TV Carolus! Met je lidmaatschap ben je ook direct lid van de KNLTB. Kijk hier voor de voordelen. 

Algemeen
>
>
>

Algemene informatie
Met dit formulier kan je je inschrijven voor lidmaatschap van TV Carolus. Na inschrijving ontvang je een bevestiging van inschrijving. Onze ledenadministratie zal de inschrijving verder verwerken. Heb je geen bevestiging ontvangen? Mail naar [email protected] voor informatie. Let op: inschrijving betekent niet direct lidmaatschap. Omwille van maximale capaciteit, kan het zijn dat er een wachtlijst gehanteerd wordt. Onze ledenadministratie zal je hierover informeren.

Lidmaatschap & Contributie 
Informatie over lidmaatschappen, contributietarieven en geldende algemene voorwaarden voor o.a. het opzegreglement zijn hier te vinden. 


Jeugdlidmaatschap t/m 12 jaar
Inschrijven voor lidmaatschap t/m 12 jaar? Dan kan je het beste als eerste 3 proeflessen volgen, in te schrijven via dit formulier. Wanneer je het na de proeflessen leuk vindt om lid te worden, kun je dit huidige formulier gebruiken voor inschrijving voor lidmaatschap. 

Privacy
Onze privacy policy kan je hier nalezen. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0492 547 041 (clubhuis)

TV Carolus

Sint Antoniusweg 10
5706 LW Helmond

KVK-nummer

40235681