Jeugdtraining

 

Jeugdtennis bij TV Carolus

Voor jeugdleden van TV Carolus bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan tennistraining. De lesperiode duurt van september tot en met juni, 34 lessen van 60 minuten. Jeugdleden die al lid zijn, ontvangen ieder nieuw seizoen via e-mail de mogelijkheid om voor deze training in te schrijven.

We hebben veel jeugd bij onze tennisvereniging en daar zijn we heel blij mee! Dit betekent ook dat je soms even moet wachten voordat je kunt beginnen. We hebben bij TV Carolus gekozen voor 2 instroommomenten per jaar, namelijk in het voorjaar en najaar. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van het aantal vrije plekken voor de jeugd. Je kunt dan eerst deelnemen aan de introductietrainingen (kinderen lagere school) of direct aanmelden om te starten in een reguliere trainingsgroep voor kinderen van middelbare-schoolleeftijd (mits er voldoende aanmeldingen zijn om een trainingsgroep te vormen). Voor algemene vragen over de jeugdtennis, kun je je wenden tot [email protected]

De tennistraining bij TV Carolus wordt verzorgd door de enthousiaste tennisleraren van TopServe: Johan Wannemakers en Tom Donkers.

  • Aan- en afmelden voor de trainingen loopt via TopServe. TopServe brengt extra kosten in rekening voor de trainingen, naast het lidmaatschap bij TV Carolus.
  • Aan- of afmelden voor het lidmaatschap loopt via TV Carolus.

 

Informatie tennistraining

Voor nadere informatie over de trainingen verwijzen we je graag naar de website van TopServe. Daarnaast kun je voor vragen over trainingen tevens contact opnemen met onze hoofdtrainer Johan Wannemakers, via e-mail: [email protected]

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0492 547 041 (clubhuis)

TV Carolus

Sint Antoniusweg 10
5706 LW Helmond

KVK-nummer

40235681