Jeugdtraining

 

Jeugdtennis bij TV Carolus

Voor jeugdleden van TV Carolus bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan tennistraining. De lesperiode duurt van september tot en met juni, 36 lessen van 60 minuten. Jeugdleden die al lid zijn, ontvangen ieder nieuw seizoen via e-mail de mogelijkheid om voor deze training in te schrijven.

Om training te volgen bij TV Carolus dien je lid te zijn als jeugdlid bij TV Carolus én je moet apart inschrijven bij de Tennisschool Hunting & De Jager.

We hebben veel jeugd bij onze tennisvereniging en daar zijn we heel blij mee! Kinderen kunnen door het gehele jaar instromen! Dit is natuurlijk wel afhankelijk van het aantal vrije plekken voor de jeugd. Je kunt dan eerst deelnemen aan de proeftrainingen (kinderen lagere school) of direct aanmelden om te starten in een reguliere trainingsgroep voor kinderen van middelbare-schoolleeftijd (mits er voldoende aanmeldingen zijn om een trainingsgroep te vormen). Voor algemene vragen over de jeugdtennis, kun je je wenden tot [email protected]

De tennistraining bij TV Carolus wordt verzorgd door de enthousiaste tennisleraren van Hunting & De Jager Tennis: Peter-Paul Stolk en Denis Pront.

  • Aan- en afmelden voor de trainingen loopt via Hunting & De Jager Tennis via deze inschrijfsite. Hunting & De Jager Tennis brengen extra kosten in rekening voor de trainingen, naast het lidmaatschap bij TV Carolus. Meld je je voor de eerste keer aan voor trainingen van Hunting & De Jager? Dan dien je op deze inschrijfsite eerst een account aan te maken alvorens je de inschrijving kan doen.
  • Aan- of afmelden voor het lidmaatschap loopt via TV Carolus.
  • Tennistraining voor de jeugd gaat altijd door, er vallen dus geen lessen uit. Indien er onverhoopt door weersomstandigheden niet op de baan kan worden gespeeld, zal er een alternatief binnenprogramma worden verzorgd.

 

Informatie tennistraining

Voor nadere informatie over de trainingen verwijzen we je graag naar de website van Hunting & De Jager Tennis. Daarnaast kun je voor vragen over trainingen tevens contact opnemen met onze trainers via e-mail: [email protected]

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0492 547 041 (clubhuis)

TV Carolus

Sint Antoniusweg 10
5706 LW Helmond

KVK-nummer

40235681