Clubkleding beschikbaar voor alle leden!

30 april 2024


Afgelopen najaar is er clubkleding voor de jeugd ter beschikking gesteld. De jeugdleden krijgen ieder competitieseizoen een shirt in bruikleen, welke na afloop van de competitie weer ingeleverd dient te worden. Zo spelen onze jeugdleden altijd in de TV Carolus kleur! In navolging van deze shirts, krijgt ook vanaf dit voorjaar de competitieleiding van de jeugd op zondagen, clubkleding te leen met hierop gedrukt: ORGANISATIE TV Carolus, om de herkenbaarheid van de leiding die dag te vergroten. 

Clubkleding te bestellen per stuk
Deze clubkleding wordt vanaf heden bestelbaar voor iedereen die dit wil. De kleding is bedrukt met het logo klein links op de borst en groot achter op de rug. De volgende opties zijn beschikbaar:

  • Dames Shirt TV Carolus, €12.95

  • Heren Shirt TV Carolus, €12.95

  • Polo TV Carolus, €16.95

  • Hoodie TV Carolus, €24.95

  • Vest TV Carolus, €29.95

Bestellen kan per stuk. De mogelijkheid voor levering, bestaat uit thuislevering via de post (hier zitten kosten aan verbonden), afhalen in Eindhoven bij onze leverancier of afhalen in het clubhuis. Bij die laatste optie kan het echter wat langer duren, omdat we dan eens in de zoveel tijd bestellingen afhalen bij de leverancier en deze in het clubhuis neerleggen. 

Pasmaten beschikbaar in de bestuurskamer
Uiteraard wil je misschien weten wélke maat je nou moet bestellen. Er zijn pasmaten beschikbaar in de bestuurskamer. John heeft de sleutel je kan dus altijd passen op het moment dat John aanwezig is.

Bestellen via de leverancier en levertijden
Via deze site: https://gymkleding.com/product-categorie/t-v-carolus/ kun je de clubkleding per stuk bestellen. Je besteld zelf bij de leverancier, TV Carolus heeft hier financieel geen belang bij. Met betrekking tot levertijden: dit kan verschillen en hier kan een paar weken tussen zitten tussen bestelling en levering (maar vaak gaat het wel wat sneller). De leverancier drukt alles pas op bestelling en werkt voor de bedrukking met een sociale werkplaats, waardoor de levertijd soms wat langer kan zijn. Indien je dus voor de competitie shirts wilt hebben, bestel dit niet een paar dagen van te voren pas, maar zorg ervoor dat je hier iets ruimer de tijd voor neemt.

Let op: de kleding is niet altijd voorradig in de Carolus kleur om te bedrukken en dan kan de levertijd veel langer zijn (op dit moment met damesshirts het geval omdat deze op het allerlaatste moment zijn toegevoegd als keuzs, herenshirts zijn wel veelal sneller beschikbaar). Dit competitieseizoen kan het dus nog mogelijk lastiger bestellen zijn, komend seizoen zal de beschikbaarheid beter zijn.

Teamkleding

Ook voor met TV Carolus logo bedrukte teamkleding (volledig trainingspak, o.b.v. bijv een merk als Craft) valt te regelen met deze leverancier. Prijzen zijn hiervoor in opvraag en afhankelijk van het gekozen tenue.

In de webshop zijn enkel kledingstukken beschikbaar waarvan de pasmaten in de bestuurskamer hangen. Mis je nog een type kledingstuk wat je graag zou willen zien in de webshop? Mail naar Elske van Hoeckel met je tips, welke kledingstukken je bijvoorbeeld nog graag als clubkleding zou willen zien!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0492 547 041 (clubhuis)

TV Carolus

Sint Antoniusweg 10
5706 LW Helmond

KVK-nummer

40235681