Jeugd t/m 12 jaar


Vul onderstaand formulier in als je interesse hebt in de introductiecursus.

De introductiecursus wordt door TopServe gegeven. Twee keer per jaar, in het voor en najaar, worden introductiecursussen georganiseerd om daarna instroom te faciliteren van jeugdleden. Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn, kan er een extra cursus worden georganiseerd om eerdere instroom mogelijk te maken. 

Volgende bekende Introductiecursus voorjaar 2022:
Starten circa maart 2022.
Schrijf gerust in! Want bij voldoende inschrijvingen voor een trainingsgroep zal er eerder een introductiecursus plaatsvinden.

Let op: er volgt helaas géén automatische emailbevestiging na deze inschrijving. Deze volgt later wanneer de inschrijving door onze administratie is verwerkt. De inschrijving is correct verzonden wanneer de inschrijfpagina ingezonden is. 

We nemen zo snel mogelijk contact met je op na inschrijving. Wanneer de trainingsdagen en tijden bekend zijn, wordt je gecontacteerd om via een formulier aan te geven welke trainingsdagen en tijden de voorkeur hebben. Op ditzelfde formulier dienen dán de incassogegevens te worden aangegeven voor de trainingskosten van €30,- voor zes lessen. 

Voor vragen kan je contact opnemen met [email protected].

Persoonsgegevens
Extra informatie
Contactgegevens ouders / voogd
Financiële gegevens

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0492 547 041 (clubhuis)

TV Carolus

Sint Antoniusweg 10
5706 LW Helmond