Uitzwaaitoernooi Reinout, Tom én Johan

02 juni 2022


Kom je Reinout, Johan en Tom ook uitzwaaien? 

Op 23 juli aanstaande organiseren wij een Uitzwaaitoernooi ter ere van onze toppers Johan, Tom en Reinout! Vanaf 15:00 uur start het gezelligheidstoernooi voor een dagje dubbelen na loting. De wedstijden starten vanaf 16:00 uur voor jong & oud!

Wat kun je verwachten?
Uiteraard wordt er gezorgd voor een feestelijk event, inclusief een foodtruck voor de lekkere trek, 3 consumpties per persoon, een echte DJ en verrassingen (cadeaus) voor onze toppers die geëerd worden voor hun jarenlange trouwe inzet!

Voor wie?

  • Jeugd v/a 14 jaar & Volwassenen: 14,50 euro
    (Deelname aan het toernooi, onbeperkt friet en snacks, je draagt bij aan het cadeau voor de toppers, er komt een DJ en je krijgt 3 consumptiebonnen te besteden bij John in het Clubhuis.)
  • Kinderen tot en met 13 jaar: 7,00 euro
    (Deelname aan het toernooi, onbeperkt friet en snacks,  je draagt bij aan het cadeau voor de toppers, er komt een DJ, je krijgt ranja en chips of snoepzakje)
  • Bezoeker/gast Senior: 13,50 euro (Onbeperkt friet en snacks, je draagt bij aan het cadeau voor de toppers, er komt een DJ en je krijgt 3 consumptiebonnen te besteden bij John in het Clubhuis.)
  • Bezoeker/gast Kind tot en met 13 jaar: 4,00 euro (onbeperkt friet en snacks, er komt een DJ, je krijgt ranja en chips of snoepzakje)

Schrijf je snel in! Uiterste inschrijfdatum is 1 juli aanstaande en is mogelijk via dit formulier.

Vragen? E-mail ons via [email protected]

We zien uit naar jullie komst op deze gezellig dag! 

Namens de organisatie,
John, Bart, Barry, Danique, Joris en Sandra 

Nieuwscategorieën Toernooien

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0492 547 041 (clubhuis)

TV Carolus

Sint Antoniusweg 10
5706 LW Helmond

KVK-nummer

40235681