Stadsinstuif weer van start!

07 april 2022


Op een nog nader te bepalen dinsdagmiddag in begin mei, willen we weer gaan starten met de Stadsinstuif. Voor hen die niet (meer) weten wat dat is, hieronder nog even kort samengevat:

  • De instuif staat open voor 50-plussers van 6 Helmondse tennisclubs (LTV D.W.Z., Helmondse TV, TV Espendonk, TV De Warande, TV Dierdonk en TV Carolus).
  • Speeltijden zijn een aantal dinsdagmiddagen vanaf 13.00 (data nog nader te bepalen)
  • Gezelligheid staat voorop!
  • Er zijn géén kosten aan verbonden.
  • Speelsterkte is absoluut niet belangrijk.
  • Er is géén competitie-elemenet aan verbonden.
  • Het is géén verplichting om iedere dinsdagmiddag te komen. Eén of meerdere keren verhinderd zijn is dus geen enkel probleem.

Hoe ziet de middag eruit? Er wordt naar keuze, 1 of 2 keer, soms 3 keer +/- 45 minuten gespeeld. Het indelen van de partijtjes geschiedt d.m.v. het trekken van kaarten. Van deelnemers wordt verwacht rond circa 13.00 aanwezig te zijn om te genieten van de kop koffie/thee met koek aangeboden door de thuisclub. Aanvang van de wedstrijden is dan rond 13.30 en de dag zal rond 16.00 weer eindigen. Uiteraard kan hier, afhankelijk van het aantal aanmeldingen, van worden afgeweken. Dit zal tijdig worden medegedeeld. Bij regenweer zal men over het al dan niet doorgaan, tijdig worden geïnformeerd door de contactpersoon van de thuisspelende club.

Doe je gezellig mee? Inschrijven kan je via dit formulier. Wij nemen dan contact met je op.

Heb je vragen? Deze kan je deze stellen via [email protected].

We hopen ook dit jaar weer gezellig uurtjes op de tennisbaan te kunnen doorbrengen! 

Nieuwscategorieën Activiteiten

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0492 547 041 (clubhuis)

TV Carolus

Sint Antoniusweg 10
5706 LW Helmond

KVK-nummer

40235681