Nieuws

Automatische toegangspoort

Er gaat iets veranderen! Momenteel wordt iedere ochtend de poort door iemand geopend. Aan het eind van de dag wordt de poort weer door iemand gesloten. Hetzelfde geldt voor de toegangsdeur van het clubhuis. Gedurende de hele dag kan dan iedereen (ook niet-leden) het park betreden.

Begin januari komt er een nieuwe automatische toegangspoort. Deze toegangspoort zal in een aantal gevallen overdag nog steeds gewoon open staan, bijvoorbeeld als er trainers aanwezig zijn of als Maarten in het clubhuis aanwezig is. In alle gevallen dat de poort gesloten is,  kunnen de leden van TV Carolus de poort tussen 9:00 en 23:00 openen met hun KNLTB ledenpas. Op ongeveer 1 meter vóór de poort, aan de buitenzijde rechts, komt een paaltje met een paslezer. Als je daar je ledenpas doorheen haalt gaat de poort open. De locatie van de paslezer is zodanig gekozen dat je te voet of met de fiets de poort makkelijk kan openen. De poort sluit vanzelf weer na ongeveer 20 seconden. Op dezelfde manier heb je ook toegang tot het clubhuis met je ledenpas (zoals dat nu ook kan).

Bij het verlaten van het park druk je op de rode knop waardoor de poort voor je open gaat. Het paaltje met de rode knop staat bij de fietsenstalling. 

’s Avonds om 23:00 wordt het park en het clubhuis automatisch afgesloten (tenzij het clubhuis gewoon open is, bijv. i.v.m. competitie of toernooien). Dan kan er niemand meer in. Je kunt binnen echter nooit opgesloten zitten, want je kunt het clubhuis altijd verlaten door de toegangsdeur en nooddeuren. De toegangspoort is met de rode knop ook altijd van binnenuit te openen, ook na 23:00.

Hieronder volgen de antwoorden op enkele vragen. Heb je daarna nog vragen of heb je problemen met het openen van de poort dan kun je contact opnemen met Frank Verkoeijen via tenniszaken@tvcarolus.nl.

Vraag: Is de poort ook gesloten tijdens trainingen of als het clubhuis geopend is?

Antwoord: Nee. Tijdens trainingen, toernooien en wanneer de clubhuis geopend is, zal de poort ook open zijn.

 

Vraag: Wat als ik op het park ben en de stroom valt uit?

Antwoord: De poort is voorzien van een backup-batterij. Bij stroomuitval kan de poort nog een paar keer van binnenuit met de rode knop opengemaakt worden. De deuren in het paviljoen kunnen van binnenuit altijd met de hand geopend worden.

 

Vraag: Kan ik in de verdrukking komen als de poort sluit?

Antwoord: Nee. De poort is voorzien van sensoren. Bij het openen/sluiten van de poort, stopt de poort indien er een obstakel in de weg staat. Na verwijdering van het obstakel gaat de poort alsnog open/dicht.

 

Vraag: Waarom een nieuwe poort?

Antwoord: Met de nieuwe poort hoeft niet elke dag iemand de poort te openen en weer te sluiten. Ook is er op deze manier meer controle over de toegang tot het park.

Vraag: Wat doe ik als de poort niet open gaat als ik wil tennissen?

Antwoord:  Bij problemen met de poort kun je contact opnemen met Frank Verkoeijen via tenniszaken@tvcarolus.nl.


Vraag: Ik heb geen ledenpas, hoe kom ik dan toch binnen?

Antwoord: Je hebt een ledenpas nodig om de poort te openen. Als je lid bent van de club, en je hebt je ledenpas niet opgehaald, kun je deze normaal gesproken ophalen op tijden dat het clubhuis open is (werkdagen tussen 19:00 en 23:00). Zolang het clubhuis dicht is door de Corona-maatregelen, kun je contact opnemen met Frank Verkoeijen via tenniszaken@tvcarolus.nl.  Dit email-adres kun je ook gebruiken als je je pas bent verloren.

« Terug

» Nieuws archief