Nieuws

Nieuws van het Team competitiezaken

Interne competitie groot succes - geef je mening!
Als voorbereiding op de najaarscompetitie speelden teams de afgelopen weken op vrijdag en zaterdag een interne competitie.
En met succes, het maximaal aantal teams meldden zich aan en er werden leuke wedstrijden gespeeld. Mooi om te merken dat iedereen op deze manier nog meer tennissers binnen je eigen vereniging (beter) leert kennen.
Op de vrijdagavond is gespeeld volgens de drie varianten van de nieuwe coronaregels van de KNLTB. Door de KNLTB is besloten dat in het najaar bij de avondcompetitie op tijd wordt gespeeld, dat wil zeggen een wedstrijd van precies 1 uur. Uit reacties blijkt dat veel tennissers liever spelen om 2 gewonnen sets maar we moeten de KNLTB-regels volgen.
De vrijdag-teams ontvingen een evaluatieformulier met de vraag naar welke spelvariant de voorkeur uitgaat, dus hoe het uur het beste kan worden ingedeeld. Suggesties/input is welkom, graag mailen naar competitie@tvcarolus.nl
Het Team competitiezaken kijkt waar de voorkeur naar uitgaat en of dit is te realiseren binnen de geldende regels.
4 september volgende Interne competitieavond
Om na de vakantie weer in het tennisritme te komen is op vrijdag 4 september een interne competitie-avond. 
Er is plek voor maximaal 20 teams, dus schrijf snel in via competitie@tvcarolus.nl. Als er meer dan 20 teams aanmelden, wordt er geloot.
We tennissen op die avond volgens de spelvariant, waar de meeste teams voor hebben gekozen en dus ook in het najaar wordt gebruikt.
Versterking Team Competitiezaken
Wie komt het team competitie zaken versterken? Yvonne stopt ermee. Vind jij het leuk om over competitiezaken mee te denken? En heb je ervaring/affiniteit met communicatie, laat het ons dan weten! Het gaat om communicatie bij de voorbereiding van de verschillende competities en algemene zaken. 

Heel veel tennisplezier en voor iedereen een fijne en vooral gezonde zomervakantie.
Groetjes
Iwan, Marcel, Janneke & Yvonne - Team Competitiezaken

« Terug

» Nieuws archief