Nieuws

Maikel Driessen stelt zich voor!

Wie is Maikel Driessen?

Ik ben Maikel Driessen en voor nog heel even 43 jaar jong. Ik ben opgegroeid in een gezin met 5 kinderen (ik ben de middelste) in Aarle-Rixtel, waar ik tot m’n 26e gewoond heb. Na een paar jaar in een appartement in Helmond kort bij het centrum gewoond te hebben, ben ik in 2007 met m’n toenmalige vriendin naar Brandevoort verhuisd en daar woon ik nog steeds.

In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als International Sales Manager bij Luminator Technology Group. Een bedrijf wat zich wereldwijd bezig houdt met reisinformatie en beveiliging systemen voor het openbaar vervoer. Ik ben daar verantwoordelijk voor Azie, Midden-Oosten en Israël en tevens Key-Account manager voor 2 grote bus-bouwers in Europa. Ik werk voornamelijk vanuit huis, omdat het dichtstbijzijnde kantoor zich 450km verderop in Rastatt, Duitsland bevindt. Hier heb ik tevens mijn vriendin (en collega) Mila leren kennen.

In mijn vrije tijd probeer ik (of beter gezegd proberen wij) zoveel mogelijk te genieten van het leven. Lekker een terrasje pikken met Mila en/of wat vrienden, lekker uit eten, etc. doen we dan ook regelmatig.

Tot m’n 28e heb ik fanatiek gevoetbald bij A.S.V.’33 in Aarle-Rixtel. Vanwege een zware knie blessure, opgelopen tijdens de wintersport, moest ik hier in 2005 helaas mee stoppen. Gelukkig heb ik, na een paar jaar zoekende te zijn geweest wat dan te doen, het tennis ontdekt en kon ik het eindelijk loslaten niet meer te kunnen voetballen (voor degene die m’n naam nog niet wisten.... ik ben wellicht beter bekend als “de man met de brace”....”Robocop”..... en weet ik veel wat nog meer 😉 ). Ik ben met tennis een aantal jaren behoorlijk fanatiek geweest, maar door fysieke problemen en later ook wat gebrek aan tijd staat het momenteel op een lager pitje. Ik hoop weer wat meer tijd te vinden en mezelf heel te houden.

Waar ben je geboren?

Het ziekenhuis stond toen al een paar honderd meter te ver, dus Helmond.

 

Wat wilde je vroeger graag worden?

Als kleine jongen kan ik het me niet echt herinneren. Ik voetbalde bijna de hele dag (dus de droom van profvoetballer was er als kleine jongen vast en zeker). Ik heb van kleins af aan wel altijd iets met auto’s gehad en iets later wilde ik in elk geval beroepsmilitair worden. Ik ben na de M.T.S. dan ook naar de luchtmobile brigade gegaan, waar ik 3 jaar in de technische dienst aan alles met een motor gesleuteld heb om vervolgens na een electronica studie over te stappen naar de Luchtmacht als Avionica specialist F-16 in Volkel, waar ik ook nog 5 jaar gewerkt heb. Eind 2004 heb ik het militaire leven achter me gelaten en heb ik verschillende banen in Sales gehad, waarvan de meeste in de automotive (ook nog auto’s verkocht), dus ik ben er wel een klein beetje in blijven hangen.

Wat zou je doen met een miljoen?

Een 2e woning kopen in Duitsland, zodat Mila en ik altijd “het beste van onze 2 werelden” kunnen behouden. Wellicht zit er dan ook nog wel een mooie ‘65 Ford Mustang in (mijn droomauto sinds ik een klein kind was), om mee op en neer te rijden.

Waar kunnen we jou voor wakker maken?

Laat me maar lekker slapen. Die verrassing kan ook wel als ik wakker word en ik beloof dat ik dan ook blij en verrast zal zijn.

Wat is je favoriete muziek?

Ik heb niet echt een voorkeur. Hangt van het moment en de stemming af. Vaak (classic) rock, maar als ik aan het werk ben staat meestal de radio op 538 voor de standaard top 40 muziek. Op vrijdag middag in de auto, op naar het weekend, is een beetje dance muziek met het volume open ook wel lekker.

Wat eet je het liefste?

Ik hou van lekker (uit) eten. Vlees, geen vis! Ook Thaise curry gerechten, of Italiaans eet ik graag. Als klein kind (en nog steeds) was ik groot fan van de rode bieten stamp van m’n moeder. Die mag zeker niet vergeten worden.

Waar ga je graag naartoe op vakantie?

Mila en ik maken veel steden trips. Lekker effe een weekendje weg van alles. Binnen Europa ga ik graag naar Italië, maar we hebben meer (wens) bestemmingen. Vorig jaar zijn we naar Canada geweest waar Mila’s vader woont en hebben we een reis door de Rocky Mountains gemaakt. Echt een geweldig mooi en relaxed land. We willen Canada nu jaarlijks inplannen voor familie bezoek. Helaas is het dit jaar door Corona niet doorgegaan. Gelukkig voor ons hebben we begin dit jaar al een fantastische Amerika/Mexico reis gemaakt. Dit zullen we ook vaker doen. Door de huidige beperkingen houden we het op de korte termijn in elk geval “simpel”. In augustus een paar dagen Oostenrijk en verder zien we wel. Er zullen nog wel wat mooie bestemmingen bij gaan komen, want reizen is een passie van Mila en ze heeft mij hierin ook besmet. Ze is al een aantal keren in Thailand geweest en daar wil ze graag ook nog eens met mij naartoe.

Wat vind je leuk bij TV Carolus?

TV Carolus is een vereniging die echt leeft. Veel activiteiten en gezelligheid voor jong en oud. Een mooi park met dito paviljoen, uitstekend gerund door Maarten en Lia.

Sinds een paar jaar maak ik ook deel uit van de toernooi commissie en ik ben er trots op deel te zijn van dit top team, dat er toch al een aantal jaren voor heeft gezorgd dat we het beste en gezelligste toernooi uit de regio hebben. Helaas hebben we moeten besluiten het dit jaar over te slaan, maar ik kan beloven dat we volgend jaar weer kei hard terug komen.

Aan wie zullen we volgende keer deze vragen stellen?

M’n training- en Carolus dubbelmaatje, Harold van Gaal.

« Terug

» Nieuws archief