Nieuws

Update 29 juni: Versoepelingen voor wedstrijden en meer over richtlijnen Corona

Vanaf 1 juli zijn er verdere versoepelingen voor wedstrijden en meer informatie over richtlijnen mbt Corona. Dan geldt voor alle leeftijdsgroepen dat zij normaal spelcontact mogen hebben op de baan. Tijdens trainingen en in het spel bij wedstrijden hoeft geen 1,5 meter afstand te worden gehouden. Dus in een rally bij een dubbel geldt de 1.5 meter afstand niet, maar een high five en handen schudden doen we nog even niet.
Bij trainingen is er geen maximum aantal spelers per baan meer. De leraar houdt wel 1.5 meter afstand tot de leerlingen.
Voorafgaand en na afloop van het tennissen dienen spelers van 19 jaar en ouder wél 1,5 meter afstand tot elkaar te houden in ons clubhuis, op het terras en de kleedkamers.
Sanitaire voorzieningen zijn weer beschikbaar.
Publiek mag weer aanwezig zijn naast de baan en op het terras waarbij geldt dat zij 1,5 meter afstand moeten houden.
Het blijft Corona-tijd en daarom zijn er regels en richtlijnen, vanuit het RIVM, NOC*NSF, KNLTB en Horeca Nederland.
We doen een beroep op je om de regels te volgen maar ook op ieders eigen verantwoordelijkheid om voldoende afstand te houden.

Hieronder lichten we een paar zaken uit en we vragen je deze zorgvuldig te lezen en op te volgen.

Klachten of ziek
Blijf thuis als je ziek bent of klachten hebt zoals bijvoorbeeld koorts, hoesten, benauwdheid of neusverkoudheid. Voor alles geldt, gezond verstand gebruiken staat voorop.

Tennissen en verblijf op ons park
Wil je tennissen dan is het nog steeds verplicht om een baan te reserveren via de KNLTB-app. Je mag ook na het tennissen gewoon op het park blijven, ook als je geen gebruik maakt van de Horeca. Houd wel 1,5 meter afstand en gebruik ook je gezonde verstand.

Sanitaire voorzieningen
Alle sanitaire voorzieningen zijn beschikbaar.

Clubhuis en terras
Het clubhuis is open voor maximaal 40 personen, er is gezorgd voor desinfecterend materiaal. Maarten geeft aan of er een tafel beschikbaar is in het clubhuis, waar je plaats kunt nemen. We hebben een groot terras waarop je vrij kunt plaatsnemen maar alleen als je gebruik maakt van de Horeca. Volg voor het bestellen en afhalen van je drankje de verplichte looprichtingen.
De tafels en stoelen staan zo opgesteld dat we voldoen aan de 1,5-norm. De tafels en stoelen laten staan en niet verplaatsen.
We zijn verplicht het Horeca-protocol te volgen.

Lessen en publiek
Ouders of publiek mogen weer naast de baan plaatsnemen of op het terras. Wanneer het clubhuis open is kunnen zij hiervan gebruikmaken.
Informatie over de lessen loopt via onze trainers van TopServe.

Activiteiten
Activiteiten, clubkampioenschappen, competitie wordt weer opgestart, informatie hierover is te vinden in onze maandelijkse nieuwsbrief en op onze site.

We doen een beroep op je om vragen of tips te mailen naar info@tvcarolus.nl.
We wensen iedereen veel tennisplezier en gezelligheid in het clubhuis of op ons terras!

« Terug

» Nieuws archief