Nieuws

Nadia van Dam stelt zich voor!

Vorige maand gaf Pascal Manders ons een kijkje in zijn (tennis)leven. Hij gaf het woord aan: Nadia van Dam
Wie is Nadia?
Ik ben Nadia van Dam en ja op mijn 39ste verloofd met Henry van der Heijden we gaan trouwen eind mei, wij wonen met veel plezier sinds 2013 in Brandevoort. Ik ben werkzaam in Mierlo-Hout bij de financiële wooncoach. Ik tennis heel graag, en hou van gezelligheid en plezier maken.
Waar ben je geboren?
In Budel, waar ik een paar maanden gewoond heb en toen verhuisd ben naar Valkenswaard, daar heb ik bijna heel mijn jeugd gewoond. Met door de jaren heen aardig wat verhuizingen achter de rug altijd weer terug naar Valkenswaard. Totdat ik Henry leerde kennen en zei zullen we in Helmond gaan wonen! Ik had niks met Helmond, maar het was een vooroordeel. De wijk Brandevoort is super leuk, en nogmaals ik zou hier niet meer weg willen, we wonen hier erg graag.
Wat wilde je vroeger graag worden?
Ojee toen ik heel jong was prinses, daarna kapster, wat altijd interessant is gebleven is forensische onderzoeken/ of recherche. Die kant ben ik toch niet opgegaan, ik denk dat ik daar toch te veel mee bezig zou blijven buiten werktijden om. Nu zit ik op mijn plek als financieel assistent.
Wat zou je doen met een miljoen?
Wat vaker een feest geven voor vrienden, een leuk bootje kopen en veel verre reizen maken.
Waar kunnen we jou voor wakker maken?
Deze vraag zitten een aantal mensen op te wachten wat het antwoord zal zijn, krijg ik zo via de app te horen. ;-)

Dus je mag me onder andere wakker maken voor:

  • 5 minuten gratis winkelen, en dan liever geen supermarkt. ik zie mezelf al helemaal rennen door zo’n winkel
  • Als er een 6 op mijn pasje staat, geen bondsnummer maar mijn ranking.
  • Spontane verrassingen, altijd leuk
  • Nog een afzakkertje met vrienden
  • Een leuk verhaal schrijven over stap avondjes met de meiden/ competitie avonden ;-)

Wat is je favoriete muziek?
Als het maar gezellig is, dansmuziek/soms ook Nederlandstalig. Titels of artiesten van de oudere muziek kan ik nooit onthouden maar vind ik zeker de betere muziek. Henry is bij ons in huis de muziekkenner en zet graag een muziekje op, en als het mooi is geweest zet hij hem ook weer uit.
Wat eet je het liefste?
Alles behalve Hollands met een glas wijn erbij, of 2.
Waar ga je graag naartoe op vakantie?
Kroatie, gaan we al een aantal jaren naar toe heerlijk het camping leven, en rond toeren naar leuke stadjes wij gaan liever niet in het hoogseizoen.
Italië en Curaçao vonden we ook leuk, Griekenland ook daar de vriendelijke mensen. Op het lijstje stond wel Indonesië/Bali en hebben we nu net ook geboekt, dus ben volop aan het uitstippelen wat we gaan doen en waarnaar toe in die 2 weken, dus tips altijd welkom.
Wat vind je leuk bij TV Carolus?
De gemoedelijkheid, de leuke mensen die echte vrienden zijn geworden. Iedereen zegt toch vaak wel even gedag, en je kunt bij iedereen aanschuiven. En natuurlijk ook Maarten en Lia die alles goed verzorgen.
Aan wie zullen we volgende keer deze vragen stellen?
Niels van de Ven.

« Terug

» Nieuws archief