Nieuws

Yvonne stelt zich voor!

Vorige maand gaf Claudia ons een kijkje in haar (tennis)leven. Zij gaf het woord aan: Yvonne van Erp
Wie is Yvonne van Erp?
Mijn naam is Yvonne van Erp, ik ben 32 jaar oud. Ik woon sinds 4 jaar in Brandevoort, samen met mijn dochtertje Yara van 6 jaar oud. Ik heb een relatie met Anthony. Ik werk met veel plezier als accountmanager en onderwijsplanner bij Helicon MBO Helmond. Sinds 2 jaar ben ik lid van TV Carolus.
Waar ben je geboren?
Hoewel ik het dialect niet spreek (en vaak ook niet versta) ben ik een geboren en getogen Helmonder.
Wat wilde je vroeger graag worden?
Vroeger wilde ik heel graag kapster worden. Nog steeds vind ik het erg leuk om met haren bezig te zijn maar na mijn Havo diploma was het HBO een meer voor de hand liggende vervolg opleiding. 
Wat zou je doen met een miljoen?
Net zoals zovelen zou ik heel graag wat meer van de wereld willen zien, ook zou ik een leuk huis kopen. Daarnaast zou ik mijn familie een deel schenken en een deel aan gezinnen geven die het echt hard nodig hebben.
Waar kunnen we jou voor wakker maken?
Eigenlijk nergens voor :-p. Ik ben een enorme slaapkop.
Wat is je favoriete muziek?
Ik houd van veel verschillende soorten muziek. Maar heavy metal, hardrock, hardcore en klassieke muziek zijn niet echt mijn ding.
Wat eet je het liefste?
Sushi!
Waar ga je graag naartoe op vakantie?
Ik ben gauw tevreden. Ik kan al genieten van Zeeland! Maar Spanje is tot nu toe wel mijn favoriete land, waarbij Ibiza er toch echt wel uitspringt.
Wat vind je leuk bij TV Carolus?
Ik vind de gemoedelijkheid en het enthousiasme van de leden erg leuk. Het is een club die bruist en waar altijd wel iets te doen is. Ook vind ik het erg leuk om samen met Nadia en Patty na te mogen denken over de herinrichting van het clubhuis. We hebben het moodboard al eventjes staan, de wanden zijn geschilderd en de deuren vervangen. Binnenkort gaan we samen met de Stichting knopen doorhakken zodat het ook (eindelijk) verder uitgevoerd kan worden. To be continued...
Aan wie zullen we volgende keer deze vragen stellen?
Ik ben heel benieuwd naar de antwoorden van Bart van der Bruggen.

 

 

« Terug

» Nieuws archief