Nieuws

Grote Club Actie 2019

Dit jaar doen we voor de derde keer mee aan de Grote Clubactie.
Vanaf maandag 9 september delen Johan en Tom tijdens de training de verkoopboekjes uit daarbij zit ook een brief met de prijsjes die de jeugd kan winnen met de verkopen. De verkoop gaat via eenmalige machtiging, geen contant geld dus en dat is wel zo veilig. Vraag dus je opa, oma, tante, oom, vrienden, buren of andere mensen die je kent. Tip: Ga ook langs bij TV Carolus en vraag aan tennissers om loten te kopen, bijvoorbeeld op donderdag, vrijdag en in het weekend dan is het druk met de competitie. Vorig jaar zorgden jullie voor een opbrengst van ruim €1.100. Een mooi bedrag wat we hebben hebben gespaard voor een tennismuur maar helaas is dit nog niet genoeg. Een goede tennismuur is duur.
Iedereen kan heel gemakkelijk loten kopen, online en in ons clubhuis bij Maarten. Wil je online loten kopen? Ga vanaf 14 september naar http://toolbox.clubactie.nl/actie/TennisverenigingCarolus en klik op 'Steun ons'. Als iedereen één of meer loten koopt dan hebben we een mooi bedrag bij elkaar.
Fatima, Didi en Benjamin zorgen voor de coördinatie van de Grote Clubactie en daar zijn we heel blij mee! Heb je vragen dan stel deze gerust via jeugd@tvcarolus.nl

« Terug

» Nieuws archief