Nieuws

Claudia Swinkels stelt zich voor!

Vorige maand gaf Veronique ons een kijkje in haar (tennis)leven. Zij gaf het woord aan: Claudia Swinkels
Kort iets over jezelf
Ik ben Claudia Swinkels, 44 jaar. Al op mijn 16e kwam ik “de ware” tegen, we zaten bij elkaar in de klas op de Havo! Inmiddels ben ik ruim 27 jaar samen met Wilco Crone en we hebben 2 dochters, Sanne (15 jaar) en Lieke (12 jaar). Sinds een aantal jaar tennissen we allemaal veel en met veel plezier bij TV Carolus.
Waar ben je geboren?
Ik ben geboren en opgegroeid in Eindhoven. In 1999 zijn wij gaan samenwonen in Helmond. Vanaf 2007 wonen we in Brandevoort, eerst op “de erven” en daarna zijn we verhuisd naar “de hoeves” waar we een huis gebouwd hebben. Hier wonen we nu 3 jaar en dat bevalt heel goed.
Wat wilde je vroeger graag worden?
In de vriendenboekjes schreef ik vroeger altijd dat ik graag op een reisbureau of bij de bank wilde werken en dat ik later mama wilde worden. Dat is aardig uitgekomen. Ik heb 13 jaar met heel veel plezier bij ABN AMRO Bank gewerkt en mama ben ik ook geworden! Het werken bij een reisbureau is er nooit van gekomen maar wat me daaraan het leukste leek, gaat me goed af; het reizen!


 

Wat zou je doen met een miljoen?
Dat klinkt heel cliché maar ik zou hetzelfde blijven doen. We wonen fijn, we leven fijn en genieten ervan. Geluk en gezondheid zijn toch niet te koop.
Waar kunnen we jou voor wakker maken?
Laat mij maar lekker slapen. Volgens mij zijn er ’s nachts niet persé dingen die overdag niet kunnen toch. Als er echt iets is, zal ik altijd helpen ook midden in de nacht.
Wat is je favoriete muziek?
Ik heb eigenlijk altijd wel de radio aanstaan, top 40 of 100% NL.

Wat eet je het liefste?
Ik houd erg van lekker eten en vind ook veel lekker. Ik ga graag uiteten en vind het ook heel gezellig in de zomer om te BBQ-en of samen met vrienden te koken (lees: de mannen koken en de dames eten het op ;)). Gezellig tafelen daar houd ik van! Ook onze meiden vinden dat leuk. Ze doen regelmatig hun best in de keuken om een lekkere high-tea te verzorgen of een tapas-film-avondje te regelen! Maar ook de simpele dingen als de pizzarette is prima. Eten en gezelligheid horen samen!
Waar ga je graag naartoe op vakantie?
Wij maken graag mooie reizen. Voor ons is dat een combinatie van natuur, steden, actief bezig zijn en relaxen in een aangename temperatuur. We plannen vooraf een mooie gevarieerde route en leggen de hotels vast. We rijden zelf en nemen ruim de tijd zodat het ook relaxed is. Een aantal keer zijn we in Amerika, Azië en Zuid-Afrika geweest en ook Canada is echt heel gaaf. In Afrika de wildsafari’s, paardrijden en quadrijden over de uitgestrekte vlaktes. In Canada zagen we beren van dichtbij toen we in de bossen aan het wandelen waren, we zijn gaan kajakken op de mooie meren en hebben orka’s gezien. In de grote steden zoals LA en NY kijken we onze ogen uit maar ook heerlijk om te relaxen op Miami Beach en leuk om eens het witte huis gezien te hebben, Alcatraz, Seaworld, de pretparken en schitterende wandelingen gemaakt in Yosemite en Sequoia National Park. Afgelopen zomer waren we in Maleisië, van de grote stad Kuala Lumpur naar de jungle, de bergen in en vervolgens duiken en snorkelen op een tropisch bounty-eilandje. Ja dat zijn allemaal prachtige reizen! Wij vinden het fantastisch maar beseffen wel dat als we allemaal weer gezond thuis zijn, dat dat het meest fantastische is!
Wat vind je leuk bij TV Carolus?
TV Carolus is voor jong en oud een fijne club!
Het is een grote vereniging met veel gezellige en actieve leden. Er wordt volop getennist want de banen zijn vrijwel altijd bezet en er zijn (te)veel competitieteams. Na het tennissen is het altijd een feestje om bij Maarten en Lia aan te schuiven, zij verwennen ons! Het enthousiasme van Maarten doet goed, want er wordt veel gelachen in het paviljoen. Daarnaast worden nog veel andere activiteiten georganiseerd bij TV Carolus. Dat is leuk (ik probeer ook altijd erbij te zijn) en fijn dat vrijwilligers dit willen organiseren. Zelf ben ik ook vaak bij TV Carolus te vinden. Al jaren voor tennisles van mezelf en de kinderen, iedereen uit ons gezin speelt competitie dus naast zelf doen ook veel kijken en af en toe nog wat vrij tennissen. In het voorjaar- najaar- en de winter speel ik competitie (heel gezellig) en op zondag ben ik teamcaptain in het team van Sanne. Een aantal jaren heb ik met Wendy het Halloween event georganiseerd en dat heb ik vorig jaar verruild voor een plekje in de organisatie van het Il Borgo open jeugd toernooi. Dat vind ik ook echt heel leuk om te doen! Natuurlijk is het Techmatch toernooi ook een vast onderdeel aangezien Wilco de sponsor is, hij is eigenaar van Techmatch. Het park is mooi opgeknapt en fijn dat er 2 banen zijn bijgekomen. Ben benieuwd hoe de sfeer binnen zal worden na de metamorfose in het paviljoen.
Aan wie zullen we volgende keer deze vragen stellen?
Yvonne van Erp! Zij zet zich ook goed in voor de vereniging en ik ben benieuwd of zij wat meer kan vertellen over de ontwikkelingen m.b.t. het moodboard wat zij gemaakt hebben.

« Terug

» Nieuws archief