Nieuws

Doe jij mee aan het Senior Plus Event?

Op vrijdag 5 juli vindt bij TV Carolus  het jaarlijkse en altijd gezellige 50 plus toernooi plaats!
Je kunt je hiervoor aanmelden bij Antoon Strijbosch (a.strijbosch@hotmail.com).
Hoe ziet de dag eruit?
We starten met een kop koffie of thee en wat lekkers, waarna om 10 uur de wedstrijden starten. Elke deelnemer speelt vier wedstrijden van 45 minuten; twee ‘s ochtends en twee ’s middags. Er worden dubbel- en mix-partijen gespeeld waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met je speelsterkte.
Traditioneel wordt er natuurlijk goed voor de inwendige mens gezorgd door, de beheerders van clubhuis, Maarten en Lia! Rond 12 uur zijn er verse belegde broodjes, om 14 uur een warm hapje en vanaf 16u gaan we rond met diverse snacks. Rond 17 uur sluiten we deze dag af.
We zijn nog in overleg met Niels Vink of hij een demonstratiepartij wil komen spelen na afloop van de wedstrijden. Niels heeft een droom en dat is als rolstoeltennisser deelnemen aan de Paralympics in Tokyo volgend jaar. En daar steunen we hem graag bij!
Wie kan inschrijven?
Iedereen van 50 jaar of ouder van TV Carolus maar zeker ook van andere verenigingen.
Je mag ook tennissende vrienden/kennissen uitnodigen om mee te doen. De speelsterkte ligt tussen de 6 en de 8. Het maximum aantal deelnemers is 80 personen.
Stuur een mail aan a.strijbosch@hotmail.com met daarin:
Je naam, je speelsterkte, man/vrouw, leeftijd en telefoonnummer. De financiële bijdrage van €8,50 pp betaal je op de dag zelf.
Graag zien we je op 5 juli dan gaan we er een gezellige en sportieve dag van maken hopelijk met een lekker zonnetje erbij.

« Terug

» Nieuws archief