Nieuws

Onze groundsman Reinout Hooghiemstra stelt zich voor

Ik ben Reinout Hooghiemstra, sinds september 2018 de groundsman van TV Carolus. Getrouwd met Michel en samen gezegend met vier kinderen en twee kleinkinderen.

Waar ben je geboren? 

Geboren en getogen in Eindhoven en sinds 2009 woonachtig in Helmond. Eerst in Brandevoort en nu vlak bij het centrum in de Oranjebuurt.

Wat wilde je vroeger graag worden?
Iets creatiefs in ieder geval maar wat dat precies moest zijn was mij niet meteen duidelijk. Veel op het toneel gestaan, van weekafsluitingen op de lagere school naar cabaret voorstellingen op de middelbare school. Alles zelf bedenken dat deed ik het liefst. Vanuit mijn opleiding aan de academie voor Industriële Vormgeving ben ik uiteindelijk aan de slag gegaan in de marketing communicatie bij verschillende Nederlandse A-merken waaronder Ahrend, DAF, Sligro en Philips. Daar was ik mede verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van de reclame-uitingen. Tussentijds als grote hobby 9 jaar lang op het podium gestaan als rockbandmuzikant met zelf gemaakte teksten en muziek.

Wat zou je doen met een miljoen?
Daar heb ik nog nooit bij stil gestaan. De kans om in de prijzen te vallen is zo miniem dat ik er pas over zal nadenken als het zo ver is.

Waar kunnen we jou voor wakker maken?

Een telefoontje van de Staatsloterij met de melding dat er toch een miljoen op mijn lot is gevallen.
Wat is jouw favoriete muziek?
Ik ben al jaren met een top tien lijstje bezig maar dat verandert steeds.

Er is zoveel goede muziek. Van Bach en Beatles naar Beyoncé en alles wat daar tussen zit heeft mijn aandacht.

Op mijn lijst staan momenteel in ieder geval:

De ´Kyrie´ vertolking van Arleen Auger (W.A. Mozart, Great Mass in c minor kv. 427 (Bernstein)

´Anthem´ gezongen door Tommy Körberg afkomstig uit de musical Chess van de ABBA jongens en tekstschrijver Tim Rice.

Het slotstuk van het YES nummer ´Awaken´ met de gitaarsolo van Trevor Rabin ( Live at the Apollo).

Wat eet je het liefste?
Zelf bereide moules marinière en dan aan het begin van het mosselseizoen of het traditionele aspergemenu met kruimige aardappels in boterjus, ham en gekookte eieren.

Waar ga je graag naartoe op vakantie? 

De laatste jaren gaan we graag naar Normandië, Bretagne of  Cote d´Azur  afhankelijk van wat het weer doet maar ongeplande eindbestemmingen komen ook voor.

Dan willen we naar Oostende, zien een bord Calais staan en daar aangekomen lokt Engeland opeens. Uiteindelijk beland je dan in Torquay aan de Engelse zuidkust.

Wat vind je leuk bij TV Carolus?

Het is een prachtig aangelegd tennispark met naast het sportieve element een hoop gezelligheid voor jong en oud. Er wordt veel gedaan om het park up to date te houden en er wordt veel georganiseerd voor de leden. Of leuk het juiste woord is weet ik niet maar ik ben tevreden als alles er weer verzorgd bij ligt.
Aan wie zullen we volgende keer deze vragen stellen?

Ik wil het stokje doorgeven aan iemand die niet alleen een actief tennislid is maar er o.a. voor zorgt dat het clubhuis er telkens weer spic en span uitziet en dit met de feestdagen in de juiste sfeer omtovert. Die iemand heeft natuurlijk een naam en is Clarine Hubert.

« Terug

» Nieuws archief