Nieuws

Paul van de Geer stelt zich voor

Waar ben je geboren?

Ik ben geboren en getogen in Eindhoven, sinds 2001 wonen we in Brandevoort. Ik woon samen met Yvonne en onze drie kinderen, Emma (17), Lisa (15) en Cas (9). In het begin heb ik nog jaren gezegd dat ik in Brandevoort bij Eindhoven woonde. Nu voelen we ons erg thuis hier, mijn zus en ouders wonen ook in Brandevoort, we hebben een hele leuke vriendenclub, waar we ook mee tennissen.

Wat wilde je vroeger graag worden?

Ik kan me nog herinneren dat ik ooit dacht dat ik prof honkballer wilde worden in Amerika. Ik ben nooit verder gekomen dan het tweede van PSV.

Wat zou je doen met een miljoen?

Een mooie reis maken met de hele familie en een deel geven aan mensen die het harder nodig hebben. En ik zou denk ik een Porsche 911 kopen, dat was vroeger altijd mijn droomauto en het lijkt me heerlijk om daar in te rijden.

Waar kunnen we jou voor wakker maken?

Om iemand te helpen, anders laat mij maar slapen.

Wat is jouw favoriete muziek?

Ik heb altijd een paar nummers per jaar in de top 40 die ik echt heel mooi vind en die zet ik dan in een playlist op Spotify. Wat ik ook heerlijk vind zijn die 80 en 90 party’s zoals in het Brandpunt en dan kan komen er ook altijd mooie nummers langs.

Wat eet je het liefste?

Lasagne, ik welke vorm dan ook. We hebben veel verschillende recepten en ook verse met zelf gemaakte saus. Maar eigenlijk kan ik van heel veel verschillende soorten eten genieten. We doen met een groep vrienden een aantal keer per jaar een “walking diner” dan kiezen we een bepaald land en maken we per stel een gang en daar zitten ook soms heerlijke dingen tussen die je nog nooit gehad hebt. En dan is met name de gezelligheid wat het leuk maakt.

Waar ga je graag naartoe op vakantie?

Ik vind het heerlijk om naar het strand te gaan, met zand tussen mijn tenen. Dat komt denk ik omdat ik vroeger altijd in Zoutelande (ja van dat liedje van Bluf) op vakantie ben geweest. Heerlijk om in de branding te beachballen of op het strand te voetballen. Het liefst ergens waar het lekker warm is, rond de Middellandse zee. En dan een combinatie van beetje ontspannen op het strand. Een stadje bezoeken en wat cultuur snuiven en ook iets actiefs zoals wandelen. Mountainbiken, parapenten, en vorig jaar nog in Kroatië een tokkelbaan. Wat ik ook graag doe is op wintersport gaan. Ik ga 1 keer per jaar met een stel vrienden naar Ischgl dat is echt genieten op de piste, sinds 2 jaar kan ik ook snowboarden dat geeft echt een heel vrij gevoel.

Wat vind je leuk bij TV Carolus?

Het leukste is de donderdag avond met een vast clubje eerst even wat tennissen en daarna aan de bar wat bij kletsen, een biertje drinken en wachten wat Maarten voor lekkers op tafel zet. En de feesten die er georganiseerd worden, proberen we ook altijd mee te doen.
Ik geef de pen door aan Marjan Tiebos een van de vrienden van de donderdag avond.

« Terug

» Nieuws archief