Nieuws

Clubkampioenschappen 2019 - Inschrijving geopend!

Vanaf nu kun je inschrijven voor onze clubkampioenschappen. De clubkampioenschappen voor senioren en jeugd zijn tegelijk en dat is wel zo gezellig!

De clubkampioenschappen voor senioren starten op zaterdag 16 maart en de finales zijn op 30 en 31 maart.
Voor de jeugd worden de clubkampioenschappen in één week gespeeld, namelijk van 23 t/m 31 maart.
Schrijf je vandaag nog in via deze link, inschrijven kan t/m vrijdag 8 maart.

De clubkampioenschappen maken integraal onderdeel uit van de trainingen, onze trainers zullen in de week van 25 t/m 31 maart aanwezig zijn om spelers die training volgen tips te geven en aandachtspunten vervolgens in de trainingen te verwerken. In deze week zijn er dan ook geen normale trainingen voor jeugd en senioren. Natuurlijk is het wel nodig dat degene die trainen zelf inschrijven voor de clubkampioenschappen.

Geef verhinderingen op bij aanmelding, denk aan training, andere sporten, school en werk. Het is voor de planners heel veel extra werk om later nog wedstrijden te verzetten, dit willen we tot een minimum beperken. Dus help onze vrijwilligers door je verhinderingen zorgvuldig op te geven en aan te passen wanneer deze veranderen! Het is niet mogelijk om verhinderingen aan te geven in het finaleweekend, wanneer je toch een verhindering hebt in het finaleweekend bijvoorbeeld door een andere sport of werk dan kun je deze in het veld 'opmerkingen' bij aanmelding vermelden.

Via de inschrijflink vind je de categorieën waarvoor je kunt aanmelden en het reglement. Je kunt in 2 onderdelen meedoen. Speciaal voor onze Tenniskids is er een rood- & oranje-event. De datum daarvoor volgt later via de trainers, inschrijven kan wel alvast! Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname aan de clubkampioenschappen.

Enkele weetjes:

  • Graag zelf voor tennisballen zorgen, voor degene die met gele ballen spelen!
  • De resultaten van de clubkampioenschappen tellen niet mee voor je speelsterkte, je kunt daarom ook gelijktijdig meedoen aan een officieel KNLTB-toernooi. Maar is lastig gezien het aantal wedstrijden wat moet worden gespeeld inclusief de finales.
  • Voor jeugd worden wedstrijden zoveel mogelijk ingedeeld op niveau. Beginners bij beginners (subtop) en gevorderde spelers (top) bij elkaar. Daardoor kan iedereen meedoen! De trainers kijken mee bij het indelen van de wedstrijden. Dus dat komt zeker goed!
  • Trainingen: van 18 t/m 23 maart gaan de trainingen gewoon door. In de week van 25 t/m 30 maart vervallen alle trainingen.
  • Er wordt gespeeld volgens de normale KNLTB-competitieregels tenzij de wedstrijdleiding anders beslist (bijvoorbeeld vanwege weersomstandigheden).

Bij vragen kun je mailen naar clubkampioenschappencarolus@gmail.com
We zijn heel blij dat Danique & Veronique van Doeselaar de Clubkampioenschappen organiseren!

« Terug

» Nieuws archief