Nieuws

Interne competitie WeCaLi World Cup!

Een interne competitie van Oktober 2018 tot Maart 2019 waarbij plezier voorop staat. De WeCaLi World Cup is een mooie gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen en alvast te wennen aan het spelen van competitie tegen andere teams.

Naast T.V. Carolus, doet ook De Lissevoort en T.V. Wettenseind uit Nuenen mee aan de WeCaLi World Cup.

We hebben om te beginnen twee poules gemaakt. Poule A (niveau 6/7), Poule B (niveau 7/8/9). Als er genoeg animo is om ook een niveau 6+ poule te starten, laat het ons dan weten. Dan kunnen we dit in overweging nemen.

Inschrijven met minimaal 4 mensen (2 heren/2 dames). 6 is ons advies. Op een zondag zal er gestart worden om 10.00 uur waarna de dag meestal rond 14.00 uur is afgesloten. Er wordt een herendubbel, damesdubbel en twee mixen gespeeld.

Het thuisspelende team regelt net zoals bij de officiële competitie iets lekkers voor bij de koffie en een lunch. De periode van de World Cup is oktober tot maart waarbij er gemiddeld 1 keer per maand gespeeld gaat worden (afhankelijk van het animo).

Na de inschrijfperiode zal er een indeling gemaakt worden van de dagen waarop gespeeld kan worden. Weet je nu al dat je verhinderd bent op een zondag. Geef dit dan aan bij de aanmelding zodat we hier rekening mee kunnen houden. Ook is het mogelijk om een team te beginnen met spelers van de andere verenigingen.

Kosten voor deelname is 10 euro per team en de ballen dienen zelf geregeld te worden.

We hopen dat dit nieuwe initiatief zal leiden tot vele gezellige tennis zondagen!

Inschrijven kan vanaf nu door een E-mail met de teamnamen te sturen naar activiteiten@tvcarolus.nl maar wees er snel bij, want vol is vol!

 

« Terug

» Nieuws archief