Nieuws

Banen zijn weer open!

Het lange wachten wordt beloond, ons nieuwe park is prachtig en we zijn weer open. Er kan weer volop worden getennist. De eerste competitie wedstrijden zijn al weer gespeeld. We horen positieve reacties over de nieuwe ondergrond gravel/matchclay. De gravel wordt de komende weken nog beter, door het inspelen en optimale hoeveelheid.
De nieuwe sleepnetjes en voetenvegers zijn besteld en komen binnenkort binnen. Bij Matchclay/gravel  sleep je na het spelen even de baan. Dat is in een paar minuutjes klaar. Wel zo fijn voor de volgende tennissers en ook nodig om de baan in goede conditie te houden. Bij de poortjes van alle banen worden voetenvegers geplaatst. Zorg voor schone schoenen als je de baan op gaat en gebruik ze in ieder geval bij het verlaten van de baan om  gravel op paden, terras en in het clubhuis zo veel mogelijk te voorkomen.
De komende weken wordt het park verder afgewerkt o.a. het speeltuintje, de fietsenstalling, de rokers abri, ophangen sponsordoeken, zand invegen en opruim-/schoonmaak. De verlichting op de banen wordt nog optimaal afgesteld.
De bezetting van de banen kun je op het afhangbord in ons clubhuis zien, de mogelijkheid via onze site is er niet meer. Dit heeft te maken met systemen die niet op elkaar aansluiten.
Heb je tips, vragen, zie je dingen die beter kunnen of die je nog mist. Wil je meehelpen bij de verdere afronding. Laat het ons weten en stuur een mailtje naar algemenezaken@tvcarolus.nl. Dank voor jullie begrip de afgelopen maanden!

« Terug

» Nieuws archief