Nieuws

TV Carolus is Tennisvereniging van het Jaar!

Het was heel spannend maar TV Carolus is Tennisvereniging van het Jaar 2016!

De KNLTB maakte de Tennisvereniging van het Jaar 2016 bekend tijdens het KNLTB Jaarcongres op 26 november. We waren samen genomineerd met T.C. Domstad (Utrecht) en T.V. Boskoop (Boskoop). In Nederland zijn ruim 1.700 tennisverenigingen.

In het juryrapport staat dat de KNLTB TV Carolus vooral waardeert omdat de club op zo veel verschillende terreinen initiatieven neemt en zich niet allen bewust is van haar sportieve, maar zeker ook van haar maatschappelijke rol in Helmond en omstreken. Voorzitter Anita van den Heuvel: 'Als voorzitter ben ik enorm trots hoe we hier met alle leden en vrijwilligers invulling aan geven.’

Wat we gewonnen hebben? Naast de ‘Zwarte Tulp’ biedt de KNLTB een clinic aan door één van de dames van het Nederlands Fed Cupteam.
En alle leden van TV Carolus ontvangen volgend jaar een gouden KNLTB-ledenpas! Als je daar een recente foto op wil hebben, mail die dan naar leden@tvcarolus.nl.
 
Jury
Uit de vele voordrachten heeft de vakjury van de KNLTB, bestaande uit Erik Poel (Algemeen Directeur), Robert Jan Schumacher (Directeur Dienstverlening), Dorien Everaars (Bondsbestuurslid Breedtetennis) en Marcel Boots (Bondsbestuurslid Algemene Zaken), de winnende vereniging gekozen.

Hier kun je het filmpje zien dat deel uitmaakte van onze inzending.
Bekijk hier ook het KNLTB filmpje.

« Terug

» Nieuws archief